App udvikling – i hele Danmark

Vi er klar til at afholde første møde med dig i alle større byer i Danmark indenfor 2 timer efter dit opkald.

Ved at bruge Techtify som leverandør til din app, får du en dansk leverandør med fysiske lokaler centralt i Danmark, og mulighed for masser af direkte kontakt, sparring og møder.

Vi har en kæmpe passion for app udvikling, og mener at vores samarbejde skal baseres på denne passion, ligemeget hvor din geografiske placering i landet er. Vi har nemlig ikke mere end et par timers kørsel til alle de større byer i landet, da vores primære kontorer ligger i Odense.

App udvikling pris: Hvad koster det?

Hvad koster app udvikling?

Det er, for at tage en gængs metafor op, ligesom spørgsmålet: hvad koster en bil?

Det kommer selvfølgelig an på hvad den skal kunne, hvad den skal bruges til, hvilke krav man selv har og hvor omfattende projektet er rent teknisk.

Derfor anbefaler vi altid at du tager en personlig snak med os, så vi kan sammen kan afklare dit behov, definere projektets omfang, og ud fra det kan vi meget hurtigt fastsætte en pris.

Læs mere om app udvikling priser her.

Få udviklet din app tæt på dig af de mest kompetente app udviklere

Vi har kunder med placeringer i hele landet, og vores holdning er, at det er en utrolig vigtig prioritering at mødes med dem fysisk.

Hvad enten du har brug for app udvikling i Århus, København, Vejle eller Kolding, er vi klar til møde dig i din hjemby og afholde et fysisk møde.

Vi arbejder mens vi er på farten, så din og vores tid udnyttes optimalt.

Udvikling af app – hvordan vi arbejder

Vores tilgang til app udvikling bygger på stærk faglighed, engagement og lidenskab – kort fortalt brænder vi for app udvikling, og vi tager fagligheden meget seriøst.

Vi er et team af passionerede udviklere, programmører og projektledere, der kan tage din vision og gøre den til virkelighed.

Native app udvikling til iOS og Android

Vi arbejder primært med apps der er specialbyggede til Android og iOS platformene. Vi udvikler apps til både iPhone, iPad, samt tablets og telefoner med Android.

Det er også hvad der i fagsprog betegnes som native apps. Det vil sige, at appen specifikt er udviklet og skræddersyet til den platform, der er tale om – iOS eller Android.

Dog arbejder vi også med kryds-platform frameworks som f.eks. React Native til hybrid apps.

Techtify – App udvikling i hele Danmark.