App udvikling i Vejle?
2 timer efter dit opkald, er vi klar til en snak hos jer i Vejle

Vi udvikler din native app i tæt samarbejde med dig

Hos Techtify, tilbyder vi app udvikling i Vejle, og alle danske byer. Vi har kontor i Odense, men har kunder i hele landet.

Vi prioriterer det fysiske møde over alt andet, så hvadenten du har brug for app udvikling i Vejle, eller enhver anden dansk by, mødes vi fysisk.

 

Din app skal have en rygrad, bestående af viden, passion og engagement!

Hos Techtify app udvikling er vi tre glade nørder, der elsker at udvikle apps, som kan hjælpe dig og dine kunder til en lettere hverdag.

Vi producerer KUN native apps, der er specialbygget til enten iOS eller Android platformene. Vi udvikler dermed apps til iPhone, iPad og Android telefoner og tablets.

Ønsker du en hybrid app, gør vi alt for at fraråde dig et køb. Ganske enkelt fordi, det vil være en kortsigtet løsning, hvor de penge du sparer i starten, sidenhen bruges som plaster til et kæmpe blødende sår, der aldrig heler.

 

Hvorfor overhovedet have en app?

Hvis du som kunde søger en app udvikler i Vejle, overvejer du måske om en app overhovedet er nødvendig?

En velproduceret app, er brugerens genvej til en bedre brugeroplevelse. Hvem havde for 10 år siden forestillet sig, at man kunne overføre penge for sin pizza ved hjælp af et swipe på mobilen?

Det er virkeligheden i dag, og derfor sætter kun fantasien grænser. Teknikken er der, og vi hjælper dig med blandt andet med mobil app udvikling til Android og iOS.

 

Hvem er vi i Techtify?

I bund og grund er vi nørder med passion for udvikling af apps.

Vi ønsker at gøre hverdagen lettere for dig og de brugere, der skal benytte din app.

Som kunde SKAL du have et kvalitetsprodukt og det får du når vi lever op til vores værdier Integritet, Gennemsigtighed, Effektivitet og Tilfredshed. Fejler vi på en af vores værdier, får du med al sandsynlighed en halvfærdig app. Det må ikke ske, og derfor vil du opleve løbende dialog, sparring og åbenhed i alt hvad vi gør.

Vi er kun få timers kørsel væk, og kan derfor være jeres app udvikler i Vejle.

Techtify – App udvikling Vejle og resten af Danmark.