App udvikling og pris: Pris og kvalitet hænger sammen

 

Din pris er ikke tilfældig

App udvikling & pris er noget du som kunde fokuserer på, når du vil producere den bedste app. Du ønsker at din app får et lækkert design, er funktionel og gerne har noget ekstra i forhold til konkurrenterne.
Men hvordan får man det hele til det halve – og kan det overhovedet lade sig gøre? Hos Techtify hænger App udvikling & pris sammen med kvalitet, service og dedikation. Det hele starter og slutter med kunden i centrum.

Det første møde er afgørende for din Android eller iOS app.

Det hele starter med et afklarende møde, hvor vi ‘føler hinanden an’.
Vi afklarer jeres ønsker, hvor I får lov at komme med ALLE de forslag I har. Intet er for vildt eller for højtragende. Vi synes det er vigtigt at I får aflæsset jeres tanker – uden at der er begrænsninger på hvad der teknisk kan lade sig gøre.

Der vil selvfølgelig være nogle af jeres ideer som ikke kan lade sig gøre teknisk. Men de er tilladte at kaste op i luften, da de sagtens kan bruges som inspiration til andre løsninger.

Teknik, tidsramme og forventningsafstemning

Næste punkt er at afklare, hvad der så er teknisk muligt. Vi starter på mødet også med at planlægge en tidsramme, så vi har en ide om hvornår jeres app bliver til virkelighed.

App udvikling & pris der formes på første møde er meget afgørende for vores samarbejde. Det er vigtigt at vi kommer på samme niveau og skaber en fælles forventningsafstemning fra start.

 

“Men fortæl nu om prisen”, tænker du nok?

Prisen afhænger suverænt af dit ønske om kvalitet. Du har i princippet to muligheder for at få en app. Du kan vælge mellem den kortsigtede eller langtsigtede løsning. Vi kalder det:

Sæbekassebilen: Den er sjov i starten, men får hurtigt børnesygdomme. Du kan få den udviklet for omkring kr. 15.000 – 30.000,- trykke på en knap og så udgives den til iOS, Android og Windows. Dette kaldes en cross-platform app.
Med denne model får du et quick fix, men du tænker ikke langsigtet. Din drøm går i stykker efter få kilometer.

Limousinen: Fra kr. 50.000 – flere mio får du udviklet en native app. Native apps tager længere tid at udvikle fordi de er udvikles specielt til platformen. Med denne model er du sikret en gennemarbejdet og gennemtestet app, der er fuldt opdateret og er klar til at køre mange kilometer.

 

Kvalitet eller hovedpinepiller?

Den dyre model giver dig kvalitet hele vejen igennem. Den billige model – er billig. Men det du sparer, vil du efter kort tid bruge på hovedpinepiller, opdatering af din hosting løsning og andre driftsmæssige udfordringer.

Vi anbefaler derfor at du går efter en stabil native app. Faktisk udvikler vi kun native apps, som er udviklet specielt til hver platform og ikke går på kompromis med kvaliteten for din og brugernes skyld.

Hvem er vi?

Faktisk minder vi lidt om en native app.. Øh hvordan?
I Techtify er vi geografisk oprindeligt fra Danmark, Libanon, Kurdistan, Bosnien og Tjetjenien.
Hvis vi hver især talte vores modersprog, ville vi ikke kunne kommunikere. Vi ville faktisk minde lidt om en hybrid app.
Men fordi vi alle taler dansk, kan vi kommunikere og forstå hinanden. Har du gættet det? Ja, vi ville i app verdenen være en native app.

Vi slutter med snakken om app udvikling, pris og biler ved at invitere dig til en kop kaffe på Vestergade 79 i hjertet af Odense!

Techtify app udvikling – Pris og kvalitet hænger sammen.