App udvikling Odense: 5 minutter fra banegården og et stenkast fra Havnebadet.

App udvikling Odense

 

Få udviklet din app til Android eller iOS app i centrum af Danmark

Hos Techtify udbyder vi app udvikling i Odense. I gamle dage herskede en vis HC. Andersen. Nu har vi sammen med en række iværksættervirksomheder indtaget det pulserende havnemiljø i Odense.

Du vil opleve et unikt samarbejde, kombineret med den bedste kvalitet i form af native apps udviklet specifikt til iOS eller Android platformene.

 

App udvikling Odense – Vi er tæt på dig

Hvadenten du har brug for app udvikling i Odense eller resten af landet, er vi tæt på dig.

Banegården er placeret 5 minutter fra vores kontor på Havnegade 4 i Odense. Vi kan nemt og hurtigt komme til dig, og omvendt. Kommer du til os, kan vi byde på god kaffe, introduktion til et inspirerende iværksættermiljø. Er du en vandhund så lad os snakke app udvikling, mens vi hopper en tur i poolen eller sidder i saunaen hos vores naboer i Odense Havnebad.

 

Hvilket produkt får du hos os?

Hos Techtify app udvikling er vores fokus at udvikle apps til iOS og Android. Vi udvikler dermed apps til iPhone, iPad og Android telefoner og tablets.

Du får udviklet en app, der er driftsikker og har en oppetid på 100%. Oppetid betyder med andre ord, at din app altid fungerer. For at det kan lade sig gøre, skal der være styr på tekniske krav, og der skal være udviklet en stabil og sikker brugerflade.

Det sørger vi for sker, og derfor kommer din app til verden, som et gennemtestet stykke software, der opfylder dine ønsker.

 

Du og din app er i centrum

Du er med i hele processen fra start til slut.

I denne proces skal du opleve og føle vores fastsatte værdisæt, som er:

  • Integritet
  • Gennemsigtighed
  • Effektivitet
  • Tilfredshed.

Lever vi ikke op til vores værdier, får du med al sandsynlighed en halvfærdig app. Det må ikke ske, og derfor vil du opleve løbende dialog, sparring og åbenhed i alt hvad vi gør.

 

Teknologisk fokus på Odense har betydning for din app

Robotindustrien og senest Facebook har stor fokus på Odense. Derfor tiltrækkes endnu flere digitale og tekniske eksperter til byen. Fordi vi har en stor tilknytning til innovations- og iværksættermiljøet i byen, har vi let adgang til den ekspertise byen får tilknyttet.

Det er med til at sikre app udvikling i Odense, og ikke mindst vores faglighed, som går direkte ind i udviklingen af vores apps.

Fordi Odense udvikler sig, mener vi, at app udvikling i Odense har en lys fremtid. Din app er med andre ord et produkt af den udvikling Odense gennemgår i disse år og vi glæder os til et samarbejde.

 

Hvem er vi?

I bund og grund er vi nørder med passion for udvikling af apps. Vi har en stærk tilknytning til Odense. Mathias har Odense i blodet. Ayub og Mahmoud er kommet hertil pga. studiet og siden slået rod og stiftet familie.

Udviklingen i byen og det spirende innovative miljø gør, at vi bliver fagligt tilfredsstillet. Vi behøver ikke søge væk for faglig viden. Fagligheden er lige her i Odense og derfor kan vi tilbyde dig fremtidssikrede apps til Android og iOS.

Techtify – App udvikling Odense