App udvikling i Kolding?
Vi er kun et opkald eller en kort køretur væk.

Din app udvikler vi sammen

Søger du app udvikling i Kolding eller en anden dansk by, kan vi hjælpe dig. Hvis trafikken arter sig på E20, kan vi være på dit kontor indenfor 1 time efter dit opkald.

Det fysiske møde er alfa omega i vores samarbejde. Derfor lader vi ikke geografien komme i vejen, hvadenten du ønsker app udvikling i Kolding, eller på en af øerne.

 

Din kvalitetsapp, skal have et langt og lykkeligt liv

Overskriften lyder måske lidt sukkersød, men vi mener det.

Modsat hybrid apps, der får et kort og usikkert liv, kan en native app, se frem til et liv i overhalingsbanen.

Vi producerer KUN native apps, der er specialbygget til enten iOS eller Android platformene. Platformene benyttes på henholdsvis iPhone, iPad og Android telefoner og tablets.

 

Skal jeg overhovedet have en app?

Svaret er måske!!

Vi mener ikke det er et must for alle at få udviklet en app. Det er meget individuelt. Dog mener vi at, hvis du har en kundegruppe der på et eller andet niveau fortjener god kundeservice – ja så kan en app være løsningen til en bedre kundeoplevelse.

Apps er uundgåelige. Du booker din rejse, bestiller dit restaurantbesøg eller opretter din indkøbsliste på din app. Din app, har du på din smartphone, som du i gennemsnit bruger aktivt over 5 timer om dagen.

Kun fantasien sætter grænser for hvad din app skal indeholde.

Hvadenten du søger en app udvikler i Kolding eller et helt andet sted i Danmark, kan vi hos Techtify app udvikling hjælpe dig på vej med en iOS eller Android app.

 

Hvem er vi i Techtify?

“Nørder der elsker apps”, er den korte beskrivelse af os.

Vi elsker de muligheder en app giver for at lette hverdagen, når der skal bestilles billetter, bookes bord, overføres penge etc.

Vi er kun få timers kørsel væk, og kan derfor være jeres app udvikler i Kolding og resten af Danmark.

Techtify – App udvikling i Kolding og resten af Danmark.