App udvikling i Århus? Vi kan holde første møde 2 timer efter dit opkald.

Få udviklet din app til Android eller iOS hos dansk leverandør, centralt i Danmark.

Vi kan ikke være din fysiske app udvikler i Århus, men for os er geografien ikke en hindring. Vi tilbyder derfor også app udvikling i Århus.

Vi mener at vores samarbejde bygger på vores fælles passion for app udvikling, geografisk placering er i den forbindelse en mindre hindring, som let kan overkommes i Danmark. Vi er trods alt ikke mere end 1.30 times kørsel væk.

 

Vi sørger for at app udviklingen foregår tæt på dig

Vi har kunder i hele landet, og prioriterer det fysiske møde over alt andet. Så hvadenten du har brug for app udvikling i Århus eller andre steder i landet, er vi tæt på dig.

Eksempelvis tager et smut til Århus 1.40 timer med tog eller 1.30 timer med et GoMore lift.

Vi arbejder mens vi er på farten, så din og vores tid udnyttes optimalt.

 

Dit produkt er bygget på faglig viden, passion, engagement.

Søger du en hybrid app, må du meget gerne ringe og få forklaringen på hvorfor vi, i de fleste tilfælde, tager så kraftig afstand fra denne type apps.

Vi producerer apps, der er specialbygget til enten iOS eller Android platformene. Vi udvikler dermed apps til iPhone, iPad og Android telefoner og tablets.

En specialbygget app, kaldes i fagsprog en native app.

På godt dansk, betyder det, at appen er udviklet specifikt til den platform, den skal bruges på. Altså enten på en iOS eller Android platform.

 

Vores værdier sikrer at din app er vores førsteprioritet.

Når du møder os første gang, vil du opleve nogle glade drenge, der brænder for apps. Vi er som personer meget forskellige, men som i et godt ægteskab, er det netop forskellighederne, der fremelsker passionen.

Vi har et klart defineret værdisæt, som sikrer at du får en app af højeste kvalitet.

Vores værdibegreber Integritet, Gennemsigtighed, Effektivitet og Tilfredshed, er dit kvalitetsstempel.

Lever vi ikke op til vores værdier, får du med al sandsynlighed en halvfærdig app. Det må ikke ske, og derfor vil du opleve løbende dialog, sparring og åbenhed i alt hvad vi gør.

 

Hvad skal jeg som kunde med en app?

Hvis du som kunde søger en app udvikler i Århus eller et andet sted i Danmark, har du sikkert også tænkt over hvorfor du vil have en app? Eller har du?…….
En app er brugerens genvej til en bedre brugeroplevelse.

Tænk over hvor meget du bruger dine apps i dag. Hvadenten du skal finde vej til Den Gamle By i Århus, løbe en tur i Marselisborgskoven eller en tur i Tivoli Friheden, kan du bruge en app.

Vi ser mange muligheder for app udvikling i Århus. Dels fordi byen tilbyder turistmæssige lækkerbidskener, men også fordi Århus er en af de danske byer, som har taget den digitale udvikling til sig.

 

App udvikling Århus – App og image

Tænk over det. Vil en app gavne din virksomhed?

Vores svar er noget så kedeligt som “måske”. Det kommer helt an på jeres værdier. Sætter I kunden højest, vil svaret som oftest være et rungende JA. Den digitale udvikling og de sociale mediers indtog, har sat kunden i fokus som aldrig før. Kunden kræver service.

Oplever kunden manglende service, brokker de sig på de sociale medier og så risikerer I skrammer på jeres image. Vi vil gerne hjælpe jer på vej til at opretholde jeres image og byder derfor ind på at være jeres app udvikler i Århus og resten af Danmark.

I bund og grund er vi nørder med passion for udvikling af apps.

Vi ønsker at vores kunder, gør hverdagen lettere for deres kunder.

Vi kommer til jer, og kan derfor være jeres app udvikler i Århus eller hvor I end måtte være placeret.

Techtify – App udvikling Århus og resten af Danmark.